T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı
Sosyal Hizmetlere Erişimin Artırılması Projesi
(SOHEP)

SOHEP ANTALYA İLİNE ZİYARETTE BULUNARAK FAALİYETLERİ YERİNDE İNCELEDİ



SOHEP ANTALYA İLİNE ZİYARETTE BULUNARAK FAALİYETLERİ YERİNDE İNCELEDİ

 

Projenin Satın Alma Asistanı Gözde Aydın, Veri değerlendirme uzmanları Nazlıcan Aktürk, Gül Nida Akbaş ve Neslihan Yakut, Aile ve Toplum Hizmetleri personellerinden Mustafa Kahveci olmak üzere 5 personelin katıldığı il ziyareti, 2 Haziran 2022 tarihinde Antalya iline düzenlendi.

 

Ziyaret, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Antalya İl Müdürü Sayın Halil Atik makamını ziyaret ile başladı. Gerçekleşen görüşmede, Antalya ili sosyal hizmet faaliyetleri hakkında bilgi alınarak, planlanan projeler üzerine sunum yapıldı.

 

Devamında Kepez Sosyal Hizmet Merkezi ziyaret edildi. İzleme ve değerlendirme kapsamında gerçekleşen ziyaret, SOHEP personeli, il müdür yardımcısı Sayın Halil Atik ve Kepez SHM Sosyal Hizmetler Müdürü Sayın Efsun Şeker rehberliğinde titizlikle yapıldı. Kepez SHM idari yapısı, hizmet birimleri ve birim faaliyetleri hakkında bilgi verildi.

 

Antalya il ziyaretinde, FRIT II kapsamında yürütülen “Sosyal Hizmetlere Erişimin Artırılması Projesi (SOHEP) koordinatörlüğünde açılacak olan Konyaaltı sosyal hizmet merkezinde izleme ve değerlendirmede bulunuldu. İncelemelerde Antalya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Halil Atik, Grup Lideri Bilal Bey, İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı Filiz Hanım ile SHM’nin idari yapısı, hizmet birimleri ve birim faaliyetleri hakkında bilgi verildi. İnşaat ve tefrişat analiz süreci devam eden Sosyal Hizmet Merkezinin en yakın zamanda hizmet vermek üzere faaliyete geçmesi planlanıyor.

 

Aynı gün ziyaret edilen yerlerden biri de Antalya Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü oldu.  Antalya Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Ali Özdemir yerinde ziyaret edildi.  Müdürlüğün işleyişi hakkında bilgi verildikten sonra çocuk evlerine ziyaret gerçekleştirildi. Binanın idari bölümü için düşünülen faaliyet ve 0-18 yaş arası yetim ve öksüz gençler için yapılan ve yapılması muhtemel projeler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Program Antalya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sayın Halil Ataç ve Antalya Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Ali Özdemir eşliğinde SOHEP proje personeli ile gerçekleştirilen bir değerlendirme toplantısı ile son buldu.