T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı
Sosyal Hizmetlere Erişimin Artırılması Projesi
(SOHEP)

AB TÜRKİYE DELEGASYONU TEMSİLCİLERİ VE SOHEP PERSONELİ HATAY’DA



AB TÜRKİYE DELEGASYONU TEMSİLCİLERİ VE SOHEP PERSONELİ HATAY’DA

AB Türkiye Delegasyonu temsilcilerinden Olivia O’Connell ve Abdurrahman Beyazıt ile SOHEP Personellerinden Raporlama Dökümantasyon Uzmanı Hande Karakurt ve İzleme ve Değerlendirme Veri Analisti Beyzanur Yılmaz Hatay ilini ziyaret ederek ildeki çalışmaları yerinde inceledi. 

Ziyaret 5 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleşti. Hatay Aile Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile başlayan ziyarette İl Müdürü Sayın Ali Sandıkçı’yı makamında ziyaret ederek toplantı gerçekleştiren grup, Hatay ilindeki faaliyetler ile ilgili birçok konuda bilgi edindi. Hatay ilinde gerçekleştirilen faaliyetleri yerinde incelemek üzere İl Müdür Yardımcıları Sayın Mahmut Aldatmaz ve Mehmet Ali Güven eşliğinde proje kapsamında yeni açılan ve faaliyete başlamış olan Defne ve Samandağ Sosyal Hizmet Merkezi’ne gidildi. Merkezlerde SHM’den faydalanan yararlanıcılara bilgi almak amaçlı bazı soruların da sorulduğu görüşmeler yapıldı.

Ziyaret, yakında açılması planlanan ve Antakya’da bulunan Gündüzlü Bakım Merkezi yerinde incelenerek, öngörülen çalışmalar hakkında bilgi verilerek böylece sona ermiş oldu.